Veikborda skola

RĪGAS VEIKBORDA SKOLA 2023

Kamēr daba vēl mostas no ziemas miega, sākam plānot vasaru!

Ja esi 8 līdz 18 gadus vecs, piedalies Rīgas Veikborda skolas rīkotajā piecu dienu aktīvajā jauniešu treniņu programmā, kuras laikā tev būs iespēja pilnveidot sevi, pieredzējušu instruktoru vadībā gan garīgi, gan fiziski.

Rīgas Veikborda skola šogad svin DESMIT gadu jubileju, tāpēc pārmaiņas būs pamatīgas!

Šajās piecās dienās jauniešiem būs iespēja ne tikai apgūt veikborda pamatus un nopietni progresēt šajā sporta veidā, bet arī būs iespēja attīstīt savus talantus un spējas, kā arī iepazīt sevi, pilnveidot savas koordinācijas spējas, peldētprasmi,  komunikācijas prasmes un daudz dažādas citas iemaņas, gribam minēt, ka šogad ar mums darbosies instruktors no Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta!

 

Rīgas Veikborda skolas radošā komanda, kopā ar vadošajiem Latvijas veikborda profesionāļiem un instruktoriem, kā arī ar VUGD pārstāvjiem rūpēsimies, lai karstās vasaras dienas tiktu pavadītas pozitīvā gaisotnē, iemācot veikborda, vispārīgās sporta sagatavotības un drošības uz ūdens pamatus.

Tāpat mēs šovasar dosimies izbrucienos ar SUP dēļiem, dosimies tūrēs apkārt Zaķusalai un Lucavsalai. Vēl mēs daudz skriesim, smiesimies, metīsim kūleņus un peldēsim. Jogosim, dejosim, dziedāsim, spēlēsim spēles un paslēpes un dosimies mazos pārgājienos kājām, mācīsimies kā uzvesties esot pie dabas dažādās situācijās un iepazīsim daudz jaunu draugu un uz brīdi aizmirsīsim par datoriem, telefoniem un jaunākajām aplikācijām.

Rīgas Veikparks atrodas desmit minūšu attālumā no Rīgas centra, Zaķusalā, blakus Latvijas Televīzijas ēkai. Veikparks ir aprīkots ar divām lineārajām veikborda sistēmām, kas ir īpaši ērta, sperot pirmos soļus veikbordā.

Būsim sagadājuši balvas visiem nometnes dalībniekiem!

Veikborda skolas cena: 235 EUR (diemžēl, bet arī mēs esam apstākļu dēļ spiesti pacelt cenu)

(Vairākiem bērniem no vienas ģimenes piemērojas 10% atlaide-sākot no otrā bērna)

Piecas dienas, ēdināšana divas reizes dienā, veikborda kabeļa izmantošana, tehniskais nodrošinājums, inventārs, SUP tūres,fiziskās aktivitātes krastā, izklaidējošas un attīstošas nodarbības, balvas jaunajiem censoņiem.

Tālrunis uzziņām, jautājumiem, neskaidrībām un rezervācijām: 28877917, vai rakstiet uz RigasVeikparks@gmail.com

 

Ierašanās katru dienu  8:30– 9:30

Braukšana mājās katru dienu no 17:30-18:30

 

LĪDZI JĀŅEM

Sporta apģērbs, šorti, sporta apavi, silta jaka (nepeiciešamības gadijumā),  peldkostīms/ūdens šorti, dvielis.

PIETEIKUMĀ BRĪVĀ FORMĀ NORĀDĪT

DALĪBNIEKA VĀRDS UZVĀRDS _________________________________

DALĪBNIEKA VECUMS                         _________________________________

DALĪBNIEKA TĀLRUŅA NR.                 _________________________________

VECĀKU (VAI AIZBILDŅA)

VĀRDS/ UZVĀRDS/TĀLRUŅA NR.       _________________________________

VĒLAMIE VEIKBORDA SKOLAS DATUMI.

JA TĀDAS IR – NORĀDĪT JAUNIEŠA ALERĢIJAS/VESELĪBAS PROBLĒMAS/SASKARSMES-KOMUNIKĀCIJAS ĪPAŠAS VAJADZĪBAS, KĀ ARĪ NORĀDĪT, JA JAUNIEŠA SARUNAS VALODA IR ANGĻU, KRIEVU VAI CITA.

Veikborda skolas dalības maksa tiek maksāta skolas pirmajā dienā, parakstot sadarbības līgumu. Skolas maksa var tikt atgriezta, ja jaunietim nepatīk nodarbības veikborda skolā, vai nespēj iejusties grupā un jaunietis (vai vecāki) nevēlas turpināt dalību veikborda skolā.

Pieteikumu sūtīt uz epastu RigasVeikparks@gmail.com

Pieteikuma nosūtīšana negarantē bērna dalību nometnē! Tikai pēc apstiprinājuma varat rēķināties, ka bērnam būs vieta nometnē. Iesniegumi tiek reģistrēti un jaunieši iekļauti grupā, pieteikumu iesūtīšanas secībā!

Jebkura no skoliņām var tikt atcelta nepietiekoša dalībnieku skaita dēļ vai ļoti sliktu laika apstākļu dēļ!

Parakstot sadarbības līgumu, jūs ar savu parakstu apliecināsiet, ka saprotat, ka Veikbords pieder pie ekstrēmajiem sporta veidiem un šajā sporta veidā ir iespējamas traumas. Mēs no savas puses izdarīsim visu, lai tādas nebūtu, bet jums ir jāsaprot, ka arī kritieni ūdenī mēdz būt sāpīgi un dažreiz pat traumējoši.

Jebkurš no jauniešiem var tikt izslēgts no veikborda skolas par trenera darba traucēšanu, vai skolas noteikumu pārkāpšanu.

RĪGAS VEIKBORDA SKOLAS 2023 DATUMI :

 

JŪNIJS –                               JŪLIJS –                                 AUGUSTS –

05.06 – 09.06                     03.07 – 07.07                       31.07 – 04.08

12.06 – 16.06                     10.07 – 14.07                       07.08 – 11.08

19.06 – 22.06                      17.07 – 21.07                       14.08 – 18.08 

26.06 – 30.06                     24.07 – 28.07                       21.08 – 25.08

 

LAI MUMS VISIEM SAULAINA UN AKTĪVA ŠĪ VASARA!!!